Cautare

667 de rezultate pentru "crts tg mures" (3.93 secunde)
O voce delicata, cu accente grave, dar catifelate, VIORICA PINTILIE are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, atat in cluburi, dar si la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015).
Totodata, pana sambata la ora16.00, este in vigoare o avertizare de cod portocaliu pe afluentii Sucevei, Moldovei siBistritei din judetele Suceava si Neamt si de cod galben pe raurile Suceava, Moldova,Bistrita (judetele Suceava, Neamt), pe cele din bazinele hidrografice Trotus (judeteleHarghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat (judetul Vrancea), Barlad (judetele Vasluisi Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), pe afluentii Prutului inferior (judetele Vaslui siGalati), pe raurile mici din bazinele Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Lapus (judetulMaramures) si Mures superior (judetele Harghita si Mures).
Exista doar la Targu Mures si a existat la Cluj. ... In prezent, dupa diagnosticare, copiii cu recomandare de interventie chirurgicala sunt trimisi la Targu Mures, unde exista singura sectie de chirurgie cardiaca pentru copii din tara noastra.
In cadrul IASGO 2013, de la Palatul Parlamentului, unul dintre expozanti este Robert Motz - manager la Timberstar Medical division din Sangeorgiu de Mures, judetul Mures.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu. ... Am adus 120 de litri de apa Artezi, la fiecare targ, de la un prieten de-al meu din Targu Mures, din Cristesti.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu.
Alexandru ar trebui sa mearga in anumite weekend-uri si in vacante sa locuiasca cu tatal sau, la Targu Mures, acest lucru nu s-a intamplat pana acum", a declarat Draghici. ... "Bunicii de la Targu Mures nu si-au vazut nepotelul de cand acesta era micut", a precizat Draghici.
Acelasi principiu il regasesc aplicat si in demersul Guvernului Victor Ponta de a oferi conditii bune pentru educatie, dovada finalizarea celor 300 de scoli incepute din 2007 si lasate in paragina, care isi primesc din aceasta toamna elevii, precum si cele 1259 de microbuze puse la dispozitie copiilor din zona rurala, din care 13 ajung in judetul Mures.
Tot in acest avant distructiv au fost desfiintate sau reorganizate unitati emblematice ale medicinii Romanesti, asa cum erau "Institutul Inimii" din Targu Mures sau "Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie" din Iasi.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea. Targul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
Ca muresean, ma mandresc cu performantele centrului medical Targu Mures in toate domeniile de specialitate, unele unice inovative si unice in tara si cu sistemul local de urgenta care continua sa fie un model.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Comunitatile muresene din Tirgu Mures, Reghin si Sighisoara s-au alaturat unei initiative laudabile, desfasurata printr-un mars sub sloganul Pentru viata, pentru femeie, pentru familie!, care doreste sa traga un semnal de alarma cu privire la nevoia de ocrotire a vietii, a mamelor si a familiei.
Impactul ploilor, al vijeliilor, si asa cum se vorbeste, chiar al tornadelor, a fost unul devastator, au murit oameni si au fost distruse localitati, iar, din nefericire, si judetul Mures a fost grav afectat.
Dumitru Moldovan medic primar alergologie-imunologie la Spitalul Clinic Judetean Mures, Ramona Petran presedinta Asociatiei Pacientilor cu Angioedem Ereditar din Romania, Paul Buzea sotul unei paciente cu angioedem ereditar, as.med.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din Romania este completat de Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timisoara, Targu Mures. ... Cele mai avantajoase si dezavantajoase cartiere din Romania La nivel national, cele mai avantajoase cartiere sunt Racadau din Brasov, Cornisa din Targu Mures si Grigorescu din Cluj-Napoca.
google-analytics.com